Care4Boat ejet og drevet af Bøje Vinding Olesen, selvudnævnt bådentuisiast.

Jeg er yderst passioneret omkring min båd, hvorfor jeg vil skabe et godt miljø får såvel min egen båd, men også andre der ønsker deres båd opbevaret.

Derfor har jeg startet Care4Boat og gør brug af min mange-arrige erfaring og sørger for at alle både bliver behandlet som var det min egen. Det gør sig gældende både under optagningen, mens den står i hallen og når den skal i vandet igen, selvfølgeligt rettidigt, så vi får mest muligt ud af sæsonen og det gode danske havvand.

Mine kunder siger om mig:

Bøje er et utroligt rart menneske med en fantastisk stor omtanke for min båd. Jeg var helt tryk ved at overlade det hele til bøje, for jeg kunne mærke at han behandlede den som var det hans egen!

En anden kunde siger:

Jeg har aldrig oplevet en så god service, hele vejen igennem følte jeg at der var styr på det. Udover det forstår han at skabe en virkelig god atmosfære i og omkring vores både.

Selve stedet i Kolding kan jeg heller ikke sætte en finger på, det er lige præcis det man skal bruge, og så er der altid ryddeligt og fremkommeligt så det er behageligt at være der.

Jeg er virkelig glad for at jeg nåede at få en plads, og jeg har allerede booket til næste år. Jeg skal aldrig have min båd opbevaring andre steder så længe Bøje har Care4Boat!